"Холостяк" Михайло Заливако розповів, чому Анну Богдан вважали маніпуляторкою.

Про це стало відомо завдяки новому випуску шоу "Слава+" на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Романтичний проєкт закінчився, а вибір хлопця й досі обговорюють.

Безліч глядачів не можуть змиритися, що Михайло обрав Анну Богдан, а не Юлю Зайку. Мовляв, проміняв чуйну, закохану дівчину на холодну маніпуляторку. Втім, чоловік вщент знищив будь-які припущення на цю тему.

По-перше, у програмі СЛАВА+ дівчина зізналася - вона дуже обережно впускає у своє життя людей. Отож на перших побаченнях могло здатися, що їй просто байдуже. А ось, що каже про красуню Михайло:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Наше перше спілкування було "не альо". І якби була можливість, я б після першої вечірки відправив її додому. Вона була дуже стриманою, бачив по її міміці. Дозовано розмовляла і не хотіла відповідати на запитання. Чому її називають маніпуляторкою? Бо з нею не жили. Більш ніжної дівчини, аніж Аня, я не знаю»

Окрім того, зазначив, що захоплюватися сильними людьми - не модно. Найчастіше глядачу імпонує сумний образ, який чимось на нього схожий. Анна не плакала, не казала Михайлу, як сильно його кохає. Може, саме тому її не змогли полюбити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Заливако злив інтимне відео з Анною Богдан: пристрасті розпалюються

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Зайка" Юлія "повернулася" до Міші Заливако після фіналу "Холостяка": "Проявив турботу і увагу"

Також «Знай.uа» писав, що Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливака через захоплення їжею: "І це все йому"