Вибула учасниця "Холостяка" з Михайлом Заливако Юлія "Зайка" відповіла на питання шанувальників про проект.

Відповідні відео дівчина опублікувала у своїх Insta-stories.

Відомо, що у 9 випуску "Холостяка" проект покинула Юлія Бельченко, яку знають під прізвиськом "Зайка". Сам Михайло Заливако заявив, що учасниця не відчуває до нього щирих почуттів, проте дівчина відхід сприйняла болісно.

Через кілька днів після трансляції випуску, Юлія "Зайка" зважилася відповісти на питання шанувальників про свій відхід. У сторіс дівчина розповіла, які відчуває емоції і які почуття відчувала до бізнесмена.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дівчина пояснила, що не переглядає серії, щоб зайвий раз себе не травмувати, переглядаючи лише деякі уривки. Решту, за її словами, їй переказують друзі. Юлія також розповіла, що по початку їй дуже подобалося на проекті, однак, чим далі вона заходила, тим складніше ставало.

Найкращим спогадом з "Холостяка" Бельченко назвала перший тиждень, на якому вона сходила на побачення з Заливако і оселилася з іншими дівчатками в будинку. Далі вона розповіла, як пережила відхід з проекту.

Церемонія троянд / скріншот з відео
Церемонія троянд / скріншот з відео

"Я відчувала дуже сильний внутрішній біль, але крім цього ще й величезну незгоду, і внутрішній протест", - відповіла "Зайка".

Юлія Бельченко зазначила, що вона не звертала уваги на інших учасниць і їх поцілунки з "Холостяком", оскільки Михайло Заливако їй дуже подобався і вона помітила "особливий коннект" на першому побаченні.

Нагадаємо, що Юля "Зайка" розповіла, як відбуваються церемонії троянд на "Холостяку".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" спробувала описати свої почуття після того, як Міша Заливако розпрощався з нею на проекті "Холостяк"

Також Знай.uа писав, що Михайло Заливако зізнався, що у нього тисне в грудях після прощання з Юлею, яка досі його любить