Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Зараз зіркова парочка відпочиває на популярному турецькому курорті Бодрум. Переможниця проекту розмістила в своїх Insta Stories смішний ролик, на якому вона показала, чим снідає її коханий. Виявилося, що Міша любить ситно і щільно поїсти.

"Ви лише подивіться скільки Міша їсть! І це все йому... Так, Мишко?" - сказала на відео Анна.

Михайло Заливако і Анна Богдан в Туреччині, скріншот з Insta Stories

Михайло Заливако і Анна Богдан в Туреччині, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Михайло Заливако, скріншот з Insta Stories

Михайло Заливако і Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, як "Холостяк" Заливако ледь не впав на землю через Анну Богдан: "Що за дівчинка".

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи". Юлія Бельченко розкрила секрети своєї професії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу: "Ніхто не застрахований". Дівчина зачепила дуже важливу тему в соцмережах – онкологію.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан показала інтимний момент з "Холостяком" Заливаком: "Дякую за чудовий..." Дівчина показала, чим займається з "Холостяком" у Туреччині.