Зовсім недавно стало відомо, що музичний продюсер Нателла Крапівіна офіційно оголосила про припинення будь-якої співпраці з українською співачкою Світланою Лободою.

Все це сталося після скандалу, що розгорівся, коли вона в коментарях в Instagram висловила свою думку щодо появи Філіпа Кіркорова і колишнього Бузової, репера Дави. Нателла заявила, що раніше таких на Кавказі "розчленовували на шашлики". Своєю думкою щодо ситуації, що склалася вирішили поділитися багато знаменитостей, включаючи і ведучу Ксенію Собчак.

Філіп Кіркоров і ксенія Собчак, фото: Instagram
Філіп Кіркоров і ксенія Собчак, фото: Instagram

Жінка не стримала емоцій і заявила, що колишній продюсер Світлани Лободи тепер її герой. Однак з'явилося більш вільне відео з думками Ксенії.

"Ви звідки, с*ка, взялися? Деякі тут уявили, що вони на ковчезі, але насправді є тварюками, яким навіть не знаходиться пари. Так чесно вставляти чужі імена для хайпа і клікбейта, і так чесно залучати чужих передплатників... дівчатка, поки ви вчилися, я сиділа біля багаття - професійним срачем володію краще, ніж Малишева обрізанням. Мене порізати на конину? Загрози в соцмережах? Дівчата, вам явно потрібен факер. Я скажу чесно, люблю обох. І Нателлу, і Філіпа. Нателла безумовно п*здонула зайвого, але таке іноді буває", - каже Ксенія Собчак.

Нагадаємо, Крапівіна пішла від Лободи після скандалу з Кіркоровим: "Яйця розміром з будинок"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Моргенштерн схопився з інвалідного візка через Артура Пирожкова: "Я прийшов за правдою"

Знай.ua писав, Земфіра "облажалася" під час концерту, Ксенія Собчак приспіла вчасно: "Б*ять"