Пресштаб ООС продовжує розповідати історії воїнів ЗСУ, і зараз черга дійшла до одного з найвідоміших молодих командирів в Україні.
Мова в новій публікації йде про Богдана Гарнага, який завершив навчання в Національній академії сухопутних військ ім. Сагайдачного, 21 червня 2014 року. Згодом він отримав перше офіцерське звання і вже через 2 дні прибув для проходження служби в 72 окрему механізовану бригаду, звідки через сім днів відправився в АТО.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Відомо, що хлопець пройшов запеклі протистояння за рідну землю біля населених пунктів Авдіївки, Старогнатівки, Старобешеве, Петровського та Білої Кам'янки. А також оборона позиції під назвою "Зеніт" біля ДАП.

"Друзі, колеги, начальники і підлеглі поважають Богдана за професіоналізм, компетентність, відданість і хоробрість, за чесність, справедливість і повагу до людей. Зараз Богдан Гарнага-заступник командира батальйону окремої мотопіхотної бригади, яка у складі Об'єднаних сил обороняє рідну землю від агресора", - йдеться в публікації. ООС

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Кілька днів тому президент України Володимир Зеленський нагородив Богдана орденом Богдана Хмельницького III ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, які були виявлені в захисті України. Зробив він це особисто, на церемонії нагородження воїнів окремої мотопіхотної бригади.

Нагадаємо, 20-річна українка змінила місце вчительки на кабіну танка - "Не кожній під силу"

Як повідомляв "Знай.ua", 22-річна військова трагічно загинула на Донбасі: "Війна забрала молоде серце"

Знай.ua писав, капітан "Грек" – ровесник незалежності і захисник Батьківщини: "Зрозуміло, хто для України ворог"