Сьогодні, 11 червня 2021 року, довгоочікуваний день для всіх футбольних фанатів, адже починається Чемпіонат Європи з футболу, який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19).

Матчі, вперше в історії турніру, пройдуть в десяти країнах, а офіційне відкриття чемпіонату відбудеться ввечері п'ятниці, в Римі. У першому матчі зіграють збірні Італії та Туреччини на стадіоні "Олімпіко" о 22:00 за київським часом. Зараз же з'явилися і перші гумористичні публікації, пов'язані з участю Росії в чемпіонаті.

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Так, на сторінці Lviv Fan Festival в соціальній мережі Instagram з'явилася інформація про те, що на львівській фан-зоні будуть наливати по 100 безкоштовних келихів пива за кожен гол, який РФ буде пропускати в стартовому матчі турніру проти Бельгії. Поєдинок відбудеться в суботу, 12 червня.

Відомо, що збірна Бельгії є найсильнішою, за версією ФІФА. У ній беруть участь Кевін Де Брюйне, Ромелу Лукаку, Еден Азар, Тібо Куртуа і багато інших. На території Lviv Fan Festival встановлені три екрани, щоб було комфортно дивитися футбол. Вартість вхідного квитка-50 гривень.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Болів по-новому!🍻 Нехай вата палає, а пиво наливає!", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, заборона фрази "Слава Україні!" на формі збірної викликав бурхливу реакцію вболівальників: "Пропоную станцювати гопак"

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Вацко показав реальну силу нової форми збірної України: "Сяйво п**даків видно через поребрик..."

Знай.ua писав, УЄФА вимагає від збірної України прибрати з форми напис "Героям Слава!"