Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 420 тисяч осіб.

Дівчина продовжує викладати різні знімки, на яких постає оголеною, пародіюючи ту чи іншу знаменитість. Зараз Alyona Alyona виявилася повністю голою, лежачи у ванні з безліччю ляльок.
Святослав Вакарчук та Alyona Alyona під час роботи над кліпом
Святослав Вакарчук та Alyona Alyona під час роботи над кліпом
Вона зазначила, що чує шум, коли людей не кайфують від її кілограмів. Її цікавить питання, яке було поставлено безпосередньо дівчатам, чи подобається їм їх тіло - чи вважають вони його красивим.

"Можете не відповідати, я знаю, що так. Ваша краса полягає не в тому, наскільки ви підходите до стандартів "90-60-90", ваша краса в унікальності. Шрами, родимки (маленькі, великі і дуже великі) і дефекти роблять ваше тіло унікальним. В цьому і є труп. Цікаво дізнатися від вас, що ви цінуєте в людях більше, їх внутрішню або зовнішню красу?", - пише Alyona Alyona в публікації.

Святослав Вакарчук та alyona alyona, фото з Instagram
Святослав Вакарчук та alyona alyona, фото з Instagram

"Якось ненавиділа свої розтяжки на стегнах, проте нікому в цьому не зізнавалася; якось наречений сказав що вони йому нагадують "якісь супер круті татуювання" і якось як рукою зняло", "Головне щоб людина не була гівном. А все інше не має значення. 😍❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто"

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук зачитав реп з Alyona Alyona, новий трек розтопив серця українців: "Геніальна колаборація"