Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", часто радує мільйонну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 36-річна знаменитість випустила новий кліп на пісню "Slava Bogu", в якому постала перед фанатами в епатажних образах. Буквально за пару днів відео зібрало понад 700 тисяч переглядів і 14 тисяч відміток "мені подобається" на YouTube.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

Зараз колишня дружина Едгара Камінського відпочиває зі співачкою Дашею Астаф'євою, фотографом Сонею Плакидюк і хореографом Ілоною Гвоздьовою на турецькому курорті Бодрум. На опублікованому в соцмережі ролику Слава і Ілона весело танцюють під нову пісню артистки. Під час танців вони показали на камеру непристойний жест.

"Повторення – мати вчення🤣", - жартівливо написала Камінська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Мені здається, колода більш пластична 😂", - зазначив один з коментаторів.

На це співачка іронічно відповіла, що йому не здається.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська запалила з молодими красенями: "Що по пазлах?" Співачка показала свій улюблений епізод з кліпу.

Нагадаємо, Слава Камінська оголилася на балконі всім чоловікам на радість: "Дуже зухвало".

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська показала, на кого проміняла Едгара: "І в горі, і в радості".

Також портал Знай.uа писав, як Слава Камінська "переробила" себе до невпізнання: "Камерон Діас".