Сьогодні, 11 червня 2021 року, довгоочікуваний день для всіх футбольних фанатів, адже починається Чемпіонат Європи з футболу, який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19).

Перший поєдинок збірної України пройде 13 червня, в неділю, о 22:00 за київським часом. Боротися українці будуть проти Нідерландів в Амстердамі. Нещодавно була представлена нова форма української футбольної команди з цілісною картою нашої країни, включаючи Крим і Донбас, а також написи "Слава Україні" і "Героям Слава".

Збірна України з футболу, фото: Twitter
Збірна України з футболу, фото: Twitter

Однак росіянам це не сподобалося, тому відразу ж почали з'являтися скарги. УЄФА спочатку прийняв форму такою, яка вона є. А згодом все ж запропонував позбутися напису "Героям Слава". Зараз стало зрозуміло, як же виправлять цю ситуацію. Даний напис на формі збірної закриють новим елементом. Поверх фрази буде нашита карта України з тризубом і написом "Слава Україні!".
Компроміс був досягнутий президентом УАФ Андрієм Павелком з функціонерами УЄФА. Після матчу з Нідерландами, ми зустрічаємося 17 червня з Північною Македонією. Матч пройде о 16: 00. А потім, 21 числа, в 19:00, з Австрією.
Далі ми граємо проти Північної Македонії (17 червня, о 16:00), а 21 числа (19:00) з Австрією.

Збірна України з футболу, фото: Telegram
Збірна України з футболу, фото: Telegram

Нагадаємо, українцям готують безкоштовне пиво за голи, пропущені Росією на "Євро-2020"

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", "Євро-2020" починається: з ким, коли і у скільки грає збірна України

Знай.ua писав, заборона фрази "Слава Україні!" на формі збірної викликав бурхливу реакцію вболівальників: "Пропоную станцювати гопак"