Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Зараз вони відпочивають на популярному турецькому курорті Бодрум. Переможниця проекту вирішила відповісти на питання підписників в Insta Stories про те, чи щаслива вона.

"У мене дві руки. У мене дві ноги. Я здорова. У мене є можливість зателефонувати рідним і близьким і сказати що я їх люблю і ціную. Я бачу цей світ... і бачу його у всіх кольорах веселки. Я маю можливість чути все, що відбувається навколо... Так! Я абсолютно щаслива людина", - відповіла Богдан.

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан розкрила секрет ідеальної фігури: "На дієтах не сиділа". Переможниця проекту розповіла в своїх Insta Stories, як їй вдалося позбутися від зайвих 10 кілограм. Нещодавно кохана "Холостяка" говорила, що намагалася "заїсти" депресію після розлучення з Андрієм Богданом.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи". Юлія Бельченко розкрила секрети своєї професії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливака через захоплення їжею: "І це все йому".

Також портал Знай.uа писав, що Анну Богдан застукали в обіймах нового "Холостяка": знайшла в Туреччині.