Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок у соцмережі 36-річної Тіни Кароль і 42-річного Дана Балана, яким вже давно приписують службовий роман, опублікували пікантний ролик, знятий під час концерту молдавського виконавця.

У кадрі артист з'явився в компанії двох струнких блондинок – Світлани Касаль і Марини Вербицької, які танцюють у його балеті.

"Dream Team Дана Балана ✨", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Кайф ж, ну 😍😍😍", "Кайфовий 🤪💜", "Таааак 😻❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль стривожила українців дивними посланнями: "На руці шрам". Співачка запропонувала шанувальникам взяти участь в її челленджі на пісню "Все в мені" в популярній соціальній мережі TikTok. Так, артистка вигадала танець для треку, який можуть повторити всі бажаючі.

Нагадаємо, Тіна Кароль "позичила" шкіряні штани у Дана Балана: "Мабуть це сімейне".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль виставить на аукціон свій відбиток пальця: "Об'єднує два світи". Співачка розповіла фанатам несподівану новину.

Також портал Знай.uа писав, що Тіну Кароль не впізнали без косметики: співачка сама на себе не схожа.