Собака на прізвисько Воллі став справжнім героєм у штаті Массачусетс, США. Золотистий ретривер зміг доставити до берега озера Хікорі-Хіллз бабака, що пропливав повз.

Американка Лорен Рассел повела купатися свого собаку. Улюбленець сім'ї обожнює воду і готовий купатися годинами.

Воллі випадково зустрів у воді маленького бабака. Гризун відразу заліз до нього на спину і благополучно дістався до берега. Про це повідомляє телеканал WCVB Channel 5 Boston.

"Ми були приголомшені. Це було неймовірно. Ми не могли повірити в те, що бачили", - зізналася хазяйка собаки.

ретривер і бабак, скріншот з відео
ретривер і бабак, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

За словами Лорен, її вихованець – дуже доброзичливий. Воллі завжди готовий прийти на допомогу, проте вона в перший раз побачила, як він катає на спині бабака. Коли ретривер з гризуном вибралися на берег, то при прощанні навіть "поцілували" один одного, торкнувшись мородою.

Раніше ми писали про те, як у Челябінській області (Росія) сміливі школярі в останню хвилину врятували бездомного собаку – несло на крижині.

Нагадаємо, українські рятувальники витягли тремтячого цуценя з того світу: з каналізації в теплий будинок.

Як повідомляв портал Знай.uа, маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників.

Також портал Знай.uа писав, як пастор влаштував пишні похорони для свого мопса: окремий зал для церемонії та оберемки квітів.