Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,5 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця поділилася кількома кумедними Stories, в яких постала в одному лише білосніжному рушнику. Полякова зізналася, що вирішила влаштувати собі невеликий відпочинок - банний день. Потім вона зробила собі скраб при використанні кави, солі і навіть козячих вершків.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Жінка не так давно почала хвалитися про те, що власноруч випікає хлібець і навіть робить козяче масло. Як виявилося, вершки вона теж готує. Ними вона згодом навіть натерла себе і задала фанатам одне єдине питання.
Ще можна помітити, що в певний момент співачка взяла себе між ніг, крізь рушник. Однак не зрозуміло, до чого був цей жест.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

"Всім привіт. У мене сьогодні банний день, я зробила скраб з кави, солі і козячих вершків. А потім взяла ще ці козячі вершки і намазала собі на тіло. Як ви думаєте, я не перетворюся на козу?", - каже в декількох Stories Оля Полякова.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова показала на всю країну нічні розваги: "Протр*халася в прямому сенсі"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова закотила вечірку з Олегом Винником вдома: Королева ночі і Повелитель вовчиць разом

Знай.ua писав, в Олю Полякову "вселилася" Супрун: "Іноді краще співати"