Дівчата з "Жіночого Кварталу" виконали Гімн України перед футбольним матчем Україна-Кіпр. Про це написали на сторінці "Жіночого Кварталу" в соцмережі Instagram.

«Зворушливо, відповідально й неймовірно почесно виконувати гімн України на футбольному полі перед матчем і надихати збірну на перемогу. Дякуємо за таку можливість і вітаємо наших хлопців із блискавичним результатом 4:0!», - написали під відповідним відео.

У коментарях думки з приводу справедливості такого вибору виконавців національного гімну.

«Дуже гарне виконання гімну. Взяли за душу», «Усе дуже просто. Дівчата мають талант! І це не залежить, слава Богу, від 95 кварталу. Дівчата співають краще, а ніж «95 квартал» жартує. Нажаль...», «У жіночому вокалі гімн України звучить ніжно, як ніби мати співає колискову, а в чоловічому якось моторошно», «Заспівали супер і форма супер», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«Так. Аж на сльозу пробило», «Клас!!! На будильник поставити потрібно!», «Заспівали круто. Дякую. Це було неймовірно», «Заспівали круто. Мені одній здалося, що з усієї збірної тільки воротар нормально руку на серце поклав, а решта якось за груди себе тримали», - погоджуються інші.

Однак не всі в такому ж захваті від виступу дівчат.

«95-ки в усі щілини затички. Вже нудить від цього "кварталу"», «Найгірше виконання гімну в історії...», - впевнені коментатори.

Раніше повідомляли, блондиниста зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес подражнила шанувальників короткими шортиками.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в короткій сукні закликала готуватися до важливого: "Чекаю зустрічі".

Знай.uа писав, донька Олени Кравець підловила батьків в інтимний момент: як молодята.