На сторінці в Instagram дочки Ольги Сумської, актриси Антоніни Паперної, з'явився новий запис.

Дівчина, яка успадкувала красу і талант зіркових батьків, не перестає дивувати відданих шанувальників своїми новими фотографіями в ніжних образах.

Нагадаємо, що зараз Антоніна перебуває в декреті з другою дитиною, і намагається встигати все.

"Літо - це маленьке життя", - написала вона під знімком, на якому позує в шезлонгу з двома розкішними букетами. Відзначимо, що нещодавно, 1 червня, у актриси був День народження. Їй виповнився 31 рік.

Скрін, Instagram. Тоня Паперна
Скрін, Instagram. Тоня Паперна

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скрін, Instagram. Тоня Паперна
Скрін, Instagram. Тоня Паперна

"Це точно!!! А ти довгонога красуня", "Красива дуже!", - із захопленням пишуть в коментарях її шанувальники.

Нагадаємо, Наталі Сумській - 65: як виглядає красуня-сестра Роксолани в чарівний день. Наталія Сумська святкує 65-річчя.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Наталя Сумська згадала першу зустріч з чоловіком: "Познайомили і посватали відразу, та що ж таке!". Актриса розповіла про те, як вона зараз живе.

Також " Знай.ua " писав, рецепт паски без дріжджів від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина. Ольга Сумська поділилася апетитним рецептом бездріжджового Великодня.