Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників всілякими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Можна помітити, що жінка відчуває особливу любов до чорно-білих знімків або тих, які були зроблені в фотостудії, на чорному тлі. Таких фотографій, як і досить пікантних, дуже багато останнім часом.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Зараз Ірина і зовсім мало не оголила повністю груди, приспускаючи шати і натякаючи користувачам на новий випуск "Жіночого кварталу".

"Ненав'язливо натякаю, що завтра Жіночий Квартал♥️ ми тааааакое для вас готуємо, ммммм, ням ням ням! З нетерпінням чекаємо зустрічі🖤", - пише Ірина Сопонару в публікації.

Деякі шанувальники здивовані подібному знімку, виявляючи свій захват і дивуючись розміру грудей знаменитості.
"Шикарна❤️😍", "Красива❤️❤️❤️", "Нереальна красуня Иришка! 😊💗💗💗🌷🌷🌷", "Ірина - ви найкраща!❤ ️👍", "Сексі❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍", "Лікаря мені❤️❤️❤️", "Шикарна дівчина!❤ ️", "Красиво, Іра, а що по серединці?😊😄", "Ніяк не зрозумію, що там витатуйовано серед... цих... ну ви мене зрозуміли, долоню?...🙄 🤔 ", "Домалювали сісі?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, подружка Олени Кравець з "Кварталу 95" Ірина Сопонару перетворилася на ковбоя: "Шакіра по-українськи"

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Ткача з кварталу Сопонару оголила гнучку спинку, не до жартів: "Горять дві іскорки..."

Знай.ua писав, "Не впізнати...": Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" перетворилася на "Чорну даму"