Володимир Путін, президент Російської Федерації, не погоджується з твердженням про те, що він - вбивця, і не вважає за потрібне переживати через «ярлики, які на нього навішують». Про це глава країни-агресора заявив в інтерв'ю американському телеканалу NBC.

Зокрема, журналіст запитав у Путіна, чи вважає той себе вбивцею - відповідно до твердження, озвученого раніше президентом Сполучених Штатів Джозефом Байденом.

У відповідь російський глава спочатку намагався ухилитися від прямих коментарів, а потім заявив, що йому не вперше стикатися з такою характеристикою.

Раніше він вже чув подібні звинувачення в свою адресу-коли "боровся з тероризмом» на Північному Кавказі.

На думку Путіна, це всього лише «ярлики», через які не варто «навіть злегка» переживати. Він стверджує, що всі його дії диктуються «інтересами російської держави і російського народу».

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?»

Також, УЄФА схвалили форму збірної України з Кримом і Донбасом: Росія загрожує відмовою від " Євро-2020"

Знай.uа писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020