Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

Там за її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік. Нещодавно на офіційному акаунті в TikTok з'явилося цікаве відео з танцями виконавиці, де її фанати помітили вагітний животик. А зараз Тіна Кароль присіла, щоб знову прорекламувати свічки у власній формі.

Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Тіна Кароль, скріншот: Youtube

Вона зізналася, що жінка, дівчина чи дівчинка завжди були символом сім'ї, тепла і затишку. Тому ароматні свічки з її зображенням є прекрасним доповненням до інтер'єру, створюючи творчу атмосферу.
"Дівчина, дівчинка, жінка - символ сім'ї, затишку і тепла. Ароматні свічки @teplo_candle_shop - прекрасне інтер'єрне рішення для творчої атмосфери", - пише Тіна Кароль у публікації.

"Нам подобається кільце на ліву руку😏", "Жінка - не символ, свічка - можливо", "Така сильно красива 🤍", "Сонечко наше😍 😍❤️", "Біла свічка, як біла королева💎", "Улюблена наша дівчина, дівчинка, жінка❤️❤️❤️", "Просто уособлення жіночності! 😍 Скільки тепла і любові. Щастя Вам, Тіна)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дан Балан забувся з двома гарячими блондинками, і Тіни Кароль серед них немає

Як повідомляв "Знай.ua", постарше Дана Балана і з сивим волоссям: Тіна Кароль заспівала для чоловіка своєї мрії

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Знай.ua писав, Тіна Кароль стривожила українців дивними посланнями: "На руці шрам"