Відносно недавно стало відомо про стосунки відомого телеведучого, тренера програми" Зважені та щасливі "і зірки шоу" Холостяк-6 " Іраклі Макацарія. Він почав зустрічатися з 19-річною моделлю з Грузії на ім'я Ліза.

Не так давно дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опитувальник, в який всі бажаючі могли задавати свої питання, і шанувальники зупинилися на одній з stories більш уважно.

Дівчина Іраклі Макацарія, фото: Instagram
Дівчина Іраклі Макацарія, фото: Instagram

Хтось написав їй туди величезну кількість сердечок, на що вона відповіла роликом з хлопцем в машині, який цілує її руку. Найімовірніше, це якийсь родич, однак, сердечко фанатів пари почало битися частіше, адже, жодної згадки Іраклі за останні кілька днів не було.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ліза навіть залишила посилання на цього хлопця, однак, зрозуміліше хто це не стало.

Дівчина Іраклі Макацарія, фото: Instagram
Дівчина Іраклі Макацарія, фото: Instagram

Нагадаємо, що різниця між Іраклі і Лізою цілих 17 років. Не так давно Лізі виповнилося 19, коли як чоловікові 36. Свої стосунки вони ретельно приховували, поки не вирішили опублікувати спільні фотографії. Це стало повною несподіванкою для шанувальників, адже, ніхто навіть не здогадувався, що в Грузії у нього є кохана.

Раніше повідомляли, у 19-річній дівчині Іраклі Макацарії дізналися переможницю "Холостяка 6": неймовірна схожість.

Як повідомляв Знай.ua, Іраклі Макацарія показав нову кохану, більше не холостяк: "Ксенія Мішина?".

Знай.ua писав, спа від "Холостяка" Заливако розділив учасниць на два табори: "приємно, що не викинули у вікно".