Сьогодні у Великобританії офіційно святкується День народження королеви Єлизавети II.

Це день, в який відзначається день народження монарха Сполученого Королівства і Співдружності націй, при цьому він не збігається з справжнім Днем народження. Привітання до цього дня вирішив написати і президент України Володимир Зеленський. Він опублікував пост в соціальній мережі Twitter, в якому залишив найкращі побажання натхнення, миру, міцного здоров'я і благополуччя.

Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram
Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram

І врешті додав, що співпраця Великої Британії та України має принести користь нашим народам.

"Сердечно вітаємо Її Величність, Королівську сім'ю і британців з офіційним днем народження королеви. Найкращі побажання міцного здоров'я, наснаги, миру, злагоди та благополуччя. Нехай стратегічне партнерство принесе користь нашим народам", - написав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Справжній День народження Єлизавети Олександри Марії (Єлизавети II), царюючої королеви Великобританії вже пройшов цього року. Жінка народилася 21 квітня 1926 року, зараз їй 95 років.

Нагадаємо, Олена Зеленська відкрила неймовірні здібності українок: "Дівчата - сила". Саме цими словами описала минулий вечір Олена Зеленська.

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський побував за 100 метрів від бойовиків: "Світ повинен знати правду"

Знай.ua писав, Зеленський зробить з Кривого Рогу другий Київ: що планує президент у рідному місті