Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель не надто часто, проте радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 10 тисяч осіб.

У якийсь момент стало відомо - дівчина йде з поста прессекретаря, проте якийсь час все ще буде виконувати дані обов'язки. Вона остаточно піде лише після підбору нової кандидатури.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

А зараз Юлія Мендель поділилася ніжністю з домашнім вихованцем, пухнастою собачкою, і побажала українцям, яких назвала друзями, гарних вихідних.

"Добрих вихідних, друзі!☺️😎", - пише журналістка в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"І Вам Юлінька всього самого доброго😍", "Спасибі. І тобі хороших веселих вихідних👍👍👍😉😉😉", "Юлія, ви прекрасні!!!😍😍😍", "Єдині дві улюблені жінки, яких я полюбила з першого погляду, - це леді Діана, а за вгадування другий приз не дають. Ти просто божественний дар творіння", "Так виглядає любов", "Навзаєм🥰", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Мендель)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мендель)

Нагадаємо, Юлія Мендель після відходу від Зеленського зважилася на побачення з Jerry Heil: разом виглядають щасливими

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Мендель після "втечі" від Зеленського опинилася в лісі: "Відчуття смутку"

Знай.ua писав, Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили"