27-річний Ярослав Амосов став першим в історії України чемпіоном MMA. Наш боєць завоював титул у зоряного Дугласа Ліми в рамках Bellator 260.

Дуглас Ліма-3-разовий чемпіон світу в напівсередній вазі, і найдовший володар пояса. Сумарно бразилець володів ним більше чотирьох років.

За 5 раундів бою Амосов зробив 11 спроб перевести бій в партер, 5 з них - успішні. Зате у Ліми жодної такої спроби.

Хоч Амосов і мав перевагу в боротьбі, він контролював ситуацію в партері і наносив удар за ударом по супернику.

Єдиний небезпечний момент для українського бійця настав у 5 раунді: Ліма спробував зробити больовий, який міг перевернути хід бою, але не зміг зафіксувати його.

Як заявив Ярослав Амосов після бою, що той момент з невдалим больовим був хвилюючим, але він розумів, що у Ліми залишилося не так багато сил.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Аааааааааа!!! Неймовірно радий за Ярослава", "дивився бій , Ярослав вів весь бій максимально по техніці самбо. Та відмінно, але не видовищно", "молодець🔥❤️👏 👏 👏", "Ураааа🔥", " Красунчик🔥❤️", - вітали українці в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Офіційна зустріч з непереможним бійцем ММА «Bellator» Ярославом Амосовим у Києві!

Як повідомляє портал «Знай.иа» Український Хабіб вирвав 23-ту перемогу поспіль на Bellator 239, відео тріумфу

Також «Знай.иа " писав, що Український боєць ММА яскраво переміг бразильця: відео