У Російській Федерації загинув відомий боєць змішаного стилю (ММА) Алан Хадзієв в результаті різанини.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що дворазовий чемпіон IF FCF і переможець Міжнародного Кубка Співдружності Алан Хадзієв був смертельно поранений в серці під час відпочинку в ресторані Північної Осетії. За словами місцевого президента Федерації ММА Ібрагіма Тібілова, боєць приїхав до Республіки заради вінчання, а в ресторані опинився на запрошення друзів.

За інформацією слідства, бійка сталася в місцевому ресторані в ніч на 23 березня. Невідомий в ході бійки поранив ножем двох людей, одним з яких виявився Алан Хадзієв. В результаті поранення спортсмен помер в реанімаційному відділенні Моздокской лікарні.

Алан Хадзієв / фото: instagram.com/olegkhabalov/
Алан Хадзієв / фото: instagram.com/olegkhabalov/

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після події брат спортсмена наніс зловмиснику кілька ножових поранень, від чого той також помер у медичному закладі.

Відзначається, що Слідчий комітет по Північній Осетії порушив кримінальну справу за фактом вбивства. Справою брата Хадзієва, що є військовослужбовцем, займеться військово-слідчий відділ по Владикавказькому гарнізону.

Нагадаємо, що 16 березня пішов з життя захисник Петербурзького МХК "Динамо" Тимур Файзутдінов. 19-річний хокеїст помер від наслідків травми, отриманої під час матчу.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний боксер Марвін Хаглер помер після болю в грудях: був кращим в десятилітті.

Також Знай.uа писав, що відомий хокеїст помер під час тренування: тіло знайшли біля лавки.