Настя Каменських порадувала шанувальників цікавим природним чином. Відповідне фото з'явилося в Інтернеті.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На даний момент на неї підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

Минулого місяця вона презентувала новий альбом" червоне вино", а також кліп на пісню з однойменною назвою, чим інтригувала протягом довгого часу.

Зараз же Каменських радує шанувальників фотографіями у своїй соціальній мережі. Нещодавно вона опублікувала фото в рожевому світшоті. Жінка постала практично без макіяжу. Передплатники відгукнулися на оновлення в соціальній мережі: за п'ять годин пост зібрав 20,9 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Скажіть будь ласка, звідки такий прекрасний світшот?"; "Сонечко, ти прекрасна"; "красива"; "Скажи, звідки ти взялася"; "природна краса"; "Настенька, ви з кожним днем красивіше", - повідомили вони.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав, "якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько