Наталія Корольова здивувала шанувальників незвичайним знімком. Відповідні фотографії з'явилися в Instagram-сторінці.

Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно вона опублікувала знімок, на якому вона з'явилася в компанії співачки мами люди і Архипом Греком, а за сумісництвом сином і мамою знаменитої співачки. Вона зазначила, що незабаром шоу з ними з'явиться на телеканалі МузТВ.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сімейний вихід @grek_grex @mama_luda_star на каналі @muztv у вдалому чарті!",- повідомила вона.

У відповідь Королеву розкритикували Передплатники, проте були і ті, хто підтримав співачку.

а без цієї мами люди не можна? Вискочень. Виглядає смішно і безглуздо. Не втомлюйте народ її присутністю"; "залиште ви вже маму свою в спокої. Що ви її все тягаєте"; " в армію не пора синочку?Там якраз таких з нафарбованими нігтями чекають"; " яскраві і ефектні!!!Молодці, дівчата!!!Зі святом вас, дорогі улюблені наші!

Відзначимо також, що раніше 47-річна зірка блиснула струнким тілом, а також розкрила власний секрет краси: виявляється, Наталя після свят і різних застіль влаштовує собі детокс і баню, щоб зберегти фігуру. Також виконавиця трепетно побажала аудиторії здоров'я.

Нагадаємо, Дан Балан забувся з двома гарячими блондинками, і Тіни Кароль серед них немає

Як повідомляв "Знай.ua",старше Дана Балана і з сивим волоссям: Тіна Кароль заспівала для чоловіка своєї мрії

Знай.ua писав, Тіна Кароль стривожила українців дивними посланнями: "На руці шрам"