Ми вже розповідали нашим читачам, що зірки українського шоу-бізнесу зібралися в проєкті "МайстерШеф", щоб поборотися за перемогу. Тут багато українських красунь роблять страви під чуйним наглядом відомого кухаря Ектора Хіменеса-Браво.

Нащодавно Ектор поділився знімками з усіма українськими красунями. Однак на "головній" фотографії опинилася Оля Полякова. Такий крок може говорити про те, що кухар записав Олю в "улюбленці".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора Хіменеса-Браво в мережі Instagram.

Публікація Ектора, скріншот: Instagram
Публікація Ектора, скріншот: Instagram

"Довгоочікувана прем'єра літа. "Майстер шеф. CELEBRITY". Вмикайте @stbua о 21:00 та отримуйте свою порцію позитиву! Хто кого? @Polyakovamusic або @da_astafieva?", - підписав публікацію Ектор Хіменес-Браво, пропонуючи телеглядачам зробити свій вибір.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Публікація Ектора, скріншот: Instagram
Публікація Ектора, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що цього разу на кухні Ектора виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" показала у своїх Insta Stories хліб, який вона випікала особисто. Як відомо, Оля любить займатися на кухні готуванням і часто хизується своїми кулінарними здібностями в соцмережі.

Раніше повідомляли, Оля Полякова і Даша Астаф'єва схопилися за ножі заради Ектора Хіменеса-Браво.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова схопила себе між ніг і задумалася про дивне.

Знай.uа писав, Оля Полякова показала на всю країну нічні розваги.