Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

9 червня 2021 року її маленька донька Софія, батьком якої виступає колишній чоловік виконавиці Мурат Налчаджіоглу, святкувала День народження (10 років). Малятко дуже харизматична, завойовуючи Instagram і TikTok. Вона особисто викладала у себе на сторінці зворушливе відео з теплими архівними знімками, але лише з татом.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

А зараз Ані Лорак опублікувала кілька фотографій з продовження святкування. На першому знімку співачка з дочкою стоять біля величезного торта, виконаного в зеленому кольорі.

"Продовжуємо святкування❤️ Сонечці 10 років 🎉@renat_agzamov, величезне спасибі за тортик! Це неймовірно красиво і смачно🎂", - пише знаменитість в публікації.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"2 фото, яка погода? Чоботи та босоніжки😮", "Які красуні! Зі святом Сонечку!❤😍", "Як вам йде сонячний жовтий колір💛 ще раз з Днем народження Софію! Нехай буде найщасливішою💋", "Ще раз з Днем народження Софію!❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, донька Ані Лорак і Мурата у 10-річчя "забула" про зіркову маму: "Народжувала ж вона"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак з Муратом подарували донечці ляльку, від якої мороз по шкірі - "Яка моторошна!"

Знай.ua писав, Ані Лорак помічена з валізою і невідомим чоловіком в готелі: "Їду додому"