Соломія Вітвіцька, українська телеведуча, розповіла, як їздила за кордон із українськими вболівальниками – ветеранами АТО. Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Сьогодні вся Україна буде прикута до телевізора - наша збірна грає перший матч на Євро 2020 зі збірною Нідерландів. Вболіваємо за наших та бажаємо перемоги! Разом з ветеранами АТО та паралімпійцями - учасниками проекту «Переможці» маємо і свої історії, пов‘язані з матчами нашої збірної. Чотири роки тому 11 червня вперше полетіли за кордон з біометричним паспортам та на собі перевірили як запрацював безвіз. Тоді разом з Віктором Кардашем, Вадимом Мазніченко, Дмитром Блохіним та Олександром Бабченко якраз летіли на матч зі збірною Фінляндії. І деякі хлопці, навіть, вперше в житті летіли літаком», - розповідає Соломія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вона додала, що тоді «самі вийшли на поле зіграти товариський матч з вболівальниками фінської збірної на їхній домашній арені у Тампере».

«Неймовірні відчуття, вперше вболівати за наших на трибунах стадіону не в Україні - у Хорватії в Загребі. А якось навіть летіли на матч разом з командою. Тоді Руслан Мураєв, Андрій Демчук та Анатолій Горбенко наробили селфі з нашими футболістами на багато років наперед. І тепер у часи пандемії, коли такі поїздки - велика рідкість, мають, що згадати», - додала вона.

«Зараз так само зберемося всі разом - хоч і кожен буде біля свого телеекрану. Слава Україні! Героям Слава!», - написала телеведуча.

У коментарях українці наперебій бажають їй гарного перегляду гри і згадують власні історії, пов’язані із футболом.

«Ой, Соля, як би я хотіла поїздити разом з вами на такі виїзди, обожнюю футбол і так давно не була на матчах! На збірній взагалі останній раз аж в 2013 ще на Металісті була... Це такі круті емоції», - написала Неля Шовкопляс.

Нагадаємо, Джамала відверто зізналася, що думає про результати Євробачення-2021: "завуальовано обоср*ла".

Як повідомляв портал Знай.ua, травесті-діва Монро зізналася, яку пораду дала Каті Павленко і Go_A перед "Євробаченням": "отримай задоволення".

Також портал Знай.ua писав, що Катя Павленко з Go_A після " Євробачення "вирвалася до фанатів з обнімашками:"радий за ваш успіх, але ціна".