Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями з фотографіями або історіями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Зовсім недавно 25-річна дівчина зізнавалася у своїй "слабкості", а зараз вона висловилася щодо популярності і того, що багато людей навколо знають, хто ти і що відбувається в твоєму житті. Анна вважає це дивним.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Адже зовсім недавно вона проходила обстеження в лікарні, і дві жінки з медичною освітою, в місці, де не очікуєш особистих питань, задають непотрібні питання щодо ситуації, що склалася в її родині.

"Коли дізналася, плакала я. я розумію коли запитують друзі і дуже вдячна за те, що вони майже і не питають, а якщо і роблять це, то гранично тактовно. Але коли абсолютно незнайомі люди, починають задавати питання. Питання, які мені незручно навіть озвучити вам, я відчуваю себе мавпочкою в клітці. Але моє життя - не цирк. Я закрита людина і була б моя воля, я б абсолютно все зберігала в собі, мені так легше. Часом просто хочеться стати невидимкою", - пише Анна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram
Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram

"Тримайтеся Ганнуся ❤️ сподіваємося і віримо, що все буде добре🙏", "Все правильно сказали Анна👏👏👏", "На жаль, потрібно звикати до того, що люди у нас невиховані(((", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк Анна зізналася в "слабкості": без неї не може отримати задоволення

Як повідомляв "Знай.ua", донька Заворотнюк у чорному зізналася в несподіваному: "Чарку підняти за того, хто на фото"

Знай.ua писав, квітуча донька Заворотнюк сховалася за головною весняною прикрасою: "Подаруйте мені..."