12 червня 2021 року заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів про ситуацію, пов'язану з 16-річним Олександром Тараником з Харкова, який жорстоко знущався над дівчатками і потрапив на відео.

Він бив одну з них руками і ногами по голові, а також тягав за волосся. При цьому люди, які перебували поруч, навіть не спробували його зупинити. Згодом його все ж знайшли знайомі і друзі дівчат, поставили на коліна і змусили вибачатися.

Олександр Тараник, фото: скріншот з відео
Олександр Тараник, фото: скріншот з відео

Геращенко ж заявив, що йому доведеться відповісти перед законом і отримати судимість.

"Чим думали його батьки, коли зачинали, народжували і як вони виховували Тараника Олександра Ігоровича, 17.08.2004? Звідки вся ця звіряча жорстокість?! Чому ніхто з підлітків, хто був поруч навіть не спробував зупинити бузувіра? У всьому цьому буде розбиратися слідчі поліції, прокурор і суд", - написав заступник глави МВС.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр Тараник, фото: скріншот з відео
Олександр Тараник, фото: скріншот з відео

Але Олександр Тараник записав ще одне, особисте відео, в якому вибачився за подію. Він побував у поліції разом з батьком, дав свідчення і тепер йому світить до п'яти років позбавлення волі.

"Прошу вибачення перед Єлизаветою Терещенко за мій вчинок, який я зробив. Також хочу попросити вибачення перед її батьками за те, що я не був в праві взагалі чіпати їх дитину. Прошу вибачення перед усім народом України, більше такого випадку не повториться в моєму житті. Вибачте мене, будь ласка", - каже Олександр Тараник.

Нагадаємо, "Звірина жорстокість": 16-річний підліток бив дівчат ногами і руками, тепер загрожує термін

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом школярка відправила однокласника на той світ: взяла рушницю і…

Знай.ua писав, 26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "Помстився за маму..."