Біллі Айліш зробила визнання своїм шанувальникам. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

На даний момент Біллі Айліш є однією з найпопулярніших і успішних співачок у світі. У такому юному повітрі вона встигла отримати кілька нагород "Греммі", а також записати саундтрек для нового фільму про Джеймса Бонда.

Популярність американської співачки відбилася на її соціальних мережах. Так, на Instagram Біллі Айліш підписалося 87 мільйонів осіб, які активно стежать за її творчістю та особистим життям. 13 червня Біллі Айліш опублікувала пост, в якому постала в бежевому светрі в салоні автомобіля. Знаменитість дивиться в камеру стомленим поглядом. Свій пост вона підписала фразою"Я втомилася". Підписники в соціальній мережі почали жваво реагувати на її пост.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ти хочеш звернутися з претензією або?"; "Ми теж. Тепер, будь ласка, просто поговори з нами"; "А ми всі не втомилися?"; "Я теж, Біллі, я теж"; "Я так сильно втомилася теж
, - пишуть підписники.

Днями, всесвітньо відома співачка Біллі Айліш представила свою нову композицію, і відразу кліп на неї. Вийшло неоднозначно, фанати відзначили величезну кількість відвертих образів.

Раніше повідомляли, Полякова не засне, Кароль закінчить кар'єру: Біллі Айліш роздяглася і вбила світ шикарними формами.

Як повідомляв Знай.иа, Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…".

Знай.иа писав, Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш".