Відома російська співачка і актриса українського походження, а також протеже короля поп-музики Філіпа Кіркорова, Анастасія Стоцька любить радувати публіку різноманітними фото і відео з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 480 тисяч осіб.

Цього разу Анастасія розповіла, як відпочила зі своїми дітьми в готелі в Підмосков'ї.

Як зазначила співачка, готель може похвалитися європейським рівнем сервісу і різноманітністю розваг на "будь-який колір і смак".

Також Стоцька окремо подякувала шеф-кухарю ресторану, який знаходитися на території готельного комплексу.

"Хто сказав, що недалеко від Москви не можна класно відпочити на європейському рівні?! 🤪Важливо знайти правильні місця! Для мене і діток це @lesartresort 🍀готель дуже сподобався нам, коли ми були тут позаминулим літом, і два роки по тому вирішили повернутися. Дуже задоволені різноманітністю розваг для будь-якого віку і на будь-який смак: боулінг, більярд, віртуальна реальність LES VR, міні-зоопарк і «Бембітерапія», SPA, басейн на відкритому повітрі з підігрівом. Окремий респект прекрасному шеф-кухарю ресторану GALLERY LES OLE😋 👍 відмінно відпочили, виспалися і провели час разом", - написала артитска.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Краса яка!😍 Дітки диво, та й їх мама прекрасна❤️ Здорово, що змогли відпочити)", " чудово виглядаєте ! Гарного відпочинку" ," а син все таки на Філа Кіркорова схожий, одне обличчя", " дуже любимо це місце!!! 😍 ", "Красива мама дуже-дуже", "красиві всі", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Протеже Кіркорова Стоцька заговорила про пристрасне кохання з молодим коханцем: "звідки така ніжність?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Анастасія Стоцька через роки повернулася до Кіркорова: "спасибі, дорогий"

Також «Знай.иа " писав, що Протеже Кіркорова Стоцька нагодувала сім'ю папером на Новий Рік: "хіба не щастя?"