Актриси "Дизель Студіо" показали, як виглядали під час випускного вечора.

Минулого року випускний для 11-класників припав на самий розпал пандемії, тому його святкували в особливих умовах. Вечірні сукні та святкові костюми доповнили захисні маски, а дехто і взагалі відмовився від свята.

Цього року більшість тих, хто закінчує школу, таки готуються до урочистостей. Випускники вже давно обрали місце святкового банкету і шукають вбрання до свята.

Напередодні даної події багато з актрис" Дизель Студіо " показали, як виглядали під час випускного вечора.

Яна Глущенко розповіла, що довго вибирала сукню для себе.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

[quote author=""]спеціально купила біле простирадло, вирізала з нього карту України і під час свята була ведучою прогнозу погоди. А ще ми відзначали в ресторані, де були затемнені вікна. І через це пропустили Світанок. А додому їхали на таксі, чоловік десять вмістилося в одну машину, – розповіла вона.

Маруся Грищук зазначила, що для неї випускний вечір був незабутнім днем. Як повідомила вона, всі навколо плакали, а вона навпаки раділа.

з приводу сукні ми не особливо морочилися, я просто взяла у подружки більш-менш пристойне. Батьки купили мені білі жахливі лаковані туфлі, які потім так і пролежали без діла
, - розповіла вона.

Юля Мотрук зазначила, що у неї була пишна сукня.

З посмішкою згадує свій випускний і актриса Юлія Мотрук. Вона зазначила, що була шкільною активісткою, але саме у випускний проявила свій бунтарський характер.

коли моїй подрузі мер міста вручив медаль, я закричала: "поцілунок його!"Загалом, шокувала і вчителів, і батьків
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, львів'янам вказали на найпоширеніші помилки в українській мові: забудьте про сир, бузок і сорочку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Дизель шоу" Булітко добровільно потрапила під гіпноз: "Не розумію ,що відбувається"

Також, "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona опинилася у ванні з десятками голих красунь: "нікому не зізнавалася"