Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова любить радувати шанувальників різними публікаціями на совій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 160 тисяч людей.

Цього разу Анна вирішила підтримати збірну України на Євро-2020.

Так, українська збірна повинна зіграти проти збірної Нідерландів.

"Вболіваємо за нашу збірну України 💙 💛

Пишіть свої думки з приводу рахунку",- написала дівчина і виставила селфі, на якому постала в українській футбольній формі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Слава Україні", " білоруси теж вболіватимуть за наших братів українців !!!!!! Тримаємо кулачки !", "Україна чемпіон🔥 🔥 🔥", "2:0 Україна переможе", "тільки перемога", "так..🔥 🔥 🔥 @ anna_rizatdinova разом до перемоги!!!👏👏👏👏🟦🟨💯", - писали шанувальники в коментарях.

Анна Різатдінова була не єдиною з медійних особистостей, хто вболівав за нашу збірну.

Матч закінчився з рахунком 3: 2 на користь збірної Нідерландів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня олігарха Онищенка Різатдінова відкрила в собі здібності Ванги: "а сперечаємося?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня олігарха Онищенка Різатдінова заговорила про серйозне захворювання: "на ранній стадії"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня олігарха Онищенка Різатдінова розповіла про ідеального чоловіка: "Ді Капріо, Хопкінс…"