Стало відомо про те, що Єлизавета II більше збирається мовчати, якщо Гаррі і Меган Маркл продовжать публічно брехати. Терпінню королеви прийшов кінець.

Як повідомляє Dailymail, королева Єлизавета дала указ придворним розібратися зі скандалом, який розгорівся в пресі навколо імені дочки принца Гаррі і Меган Маркл.

Меган Маркл, скріншот з відео
Меган Маркл, скріншот з відео

Як відомо, відносини між королівською сім'єю і Меган з Гаррі не були ніколи ідеальними, однак, після сенсаційного інтерв'ю Опре Вінфрі все лише посилилося.

Там пара розкрила кілька секретів сім'ї, які стосуються расизму, байдужості та психологічного здоров'я. Їм навіть довелося відмовитися від усіх обов'язків і переїхати на інший континент.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Принц Гарі, скріншот з відео
Принц Гарі, скріншот з відео

4 червня Меган Маркл і принц Гаррі знову стали батьками. У них народилася дочка, яку назвали Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор. Королівська сім'я привітала їх з цією подією, однак, стосовно імені коментарів не було.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: скріншот з відео
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: скріншот з відео

Про розмову принца і Єлизавети стосовно імені 11 правнучки нічого не говорять, проте, в ЗМІ впевнені, що конфлікт лише загострився. Таблоїди пишуть, що онук поставив свою бабусю перед фактом, а не попросив дозволу.

Меган і Гаррі відразу заявили, що це брехня, і Єлизавета II стала однією з першої, хто дізнався про це рішення.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

Після цього представники Королівства заявили, що Її Величність у нестямі від того, що відбувається зараз, і надалі більше не мовчатиме, якщо Маган і Гаррі поширюватимуть неправдиву інформацію.

Букінгемський палац почав більш ретельно відстежувати всі слова молодої сім'ї, і якщо інформація буде спотворена, в королівській родині все це спростують.

Нагадаємо, як Меган Маркл бігала на побачення до принца Гаррі в супермаркет: "робили вигляд, що не знаємо один одного".

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі розкрив перші слова сина Арчі:"бабуся Діана".

Також портал Знай.ua писав, що принц Вільям "викреслив" брата Гаррі зі свого життя через Діану і Меган Маркл.