Парафіяни вірять, що молитва може врятувати від будь-яких негараздів, однак, головне при цьому не забувати дякувати свого творця. Адже саме від нього залежить все в цьому світі.

За допомогу, за підтримку, вирішення проблем, здоров'я, зцілення від хвороб - ті речі, за які потрібно подякувати творцю. За все те, що Ви отримуєте, потрібно мати дякувати.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Нижче будуть сильні слова подяки Богу, які можна вимовляти щодня, для посилення ефекту.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дякуємо Тобі, Господи Боже наш, про всіх благодіяння твоїх, яже від перваго віку до настоящаго в нас, недостойних, колишніх, про іхже веми і не веми, про явлених і неявлених, яже справою колишніх, і словом: возлюбивий нас, якоже і Єдинородного Твого Сина про нас дати зволив. Сподоби і нас гідні бити Твоєї любові. Дай словом Твоїм мудрість і страхом твоїм вдихни фортеця від твоєї сили, і аще що хотяще або не хотяще согрешіхом, прости, і не вмени і збережи душу нашу святу, і уяви ю твоєму Престолу, совість імущу чисту, і кінець гідний людинолюбства твого. І пом'яни, Господи, всіх закликають Ім'я твоє у істині: пом'яни всіх, блага або опірна нам хочуть: всі бо чоловічи есми, і всує всяка людина. Тим же молимося Тобі, Господи: подай нам твого благоутробства велику милість.

Церква, скріншот з відео
Церква, скріншот з відео

Молитися можна як в храмі, так і вдома перед іконами. Головне, щоб думки були чисті, і щиро вірити.

Нагадаємо, раніше День Іоанна Предтечі 7 червня-час передбачити майбутнє: як молитися і чого ні в якому разі не можна робити

Як повідомляє портал "Знай.ua" Сильні молитви за українських воїнів, які подарують захист-читай з вірою

Також "Знай.uа" писав, що Найсильніший сон Діви Марії про Ісуса: зберігайте його і буде вам щастя