Зовсім недавно відбулася прем'єра другого випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Селебріті", в ході якого було дуже весело і смішно.

Цієї суботи учасницями стали українські зірки шоу-бізнесу. Їм слід було з'ясувати, хто ж справжній професіонал за кухонною плитою. Перша команда - Костя Лайпаков, Алік Мкртчян і Владислав Цимбалюк. Друга команда - Катерина Пєскова, Катерина Яблонська та Юхим Кравченко.

Гросу і Полякова, скрін, Instagram
Гросу і Полякова, скрін, Instagram

Але зараз на офіційній сторінці телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram з'явився фрагмент нового випуску з Олею Поляковою, Аліною Гросу і Tayanna в одній команді, і з Дашею Астаф'євою, Надією Мейхер і Ольгою Цибульською в іншій.

Ектор Хіменес-Браво оглядав різотто, але помітив величезну кількість масла. При цьому Полякова заявила, що судді краще пробувати саму страву, де немає масла.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Публікація Ектора, скріншот: Instagram
Публікація Ектора, скріншот: Instagram

"Коли сказали, що в різотто занадто багато масла. Нові випуски проекту "МастерШеф. Celebrity" дивись щосуботи о 21:00 на телеканалі СТБ!", - йдеться в публікації.

"Оля як завжди😂 🔥", "Кривляка! Неприємно дивитися!", "Яка стара з Віагри, все обличчя як у шарпея, начебто ще не Стара", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "МастерШеф. Селебріті", 2 випуск: майстри десертів зганьбилися і довели до істерики Ектора Хіменеса-Браво

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова і Даша Астаф'єва схопилися за ножі заради Ектора Хіменеса-Браво: "Ріж, ріж її!"

Знай.ua писав, Оля Полякова доведе Ектора і кулінарів на "Майстер-Шеф.Селебріті": "Досить кричати"