Рон Елліотт є відомим пірнальником з білими акулами. Своєму хобі він присвятив вже більше 30 років.

Чоловік вважає за краще пірнати з великими білими акулами на Фараллонських островах, які знаходяться неподалік від Сан-Франциско.

В один із запливів, здійснюючи звичайне занурення, до Елліота підпливла величезна біла акула і вдарила його своїм масивним тілом по голові. На щастя, чоловік не постраждав. До того ж це була лише одна з багатьох зустрічей, які він мав з великими білими акулами.

Сам же Рон любить знімати на камеру свої зустрічі з цими морськими хижаками, прикріплюючи до свого аквалангу невелику підводну камеру.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

До слова, біла акула -о дна з найбільших хижих риб у світі. В середньому представники цього виду виростають до 4,6-4,8 метра в довжину.

Нагадаємо, рибалка з Нової Зеландії Джош Лонерган випадково зловив на звичайну вудку гігантську чотириметрову акулу. Чоловік розповів, що ніколи раніше не бачив нічого подібного і отримав справжній шок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Акула напала на 10-річного хлопчика під час плавання: "думав, що помру"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Акула несподівано перервала "повернення" легенди серфінгу: 5 років не ловив хвилю і тут...Легендарний серфінгіст хотів свята, але несподівана гостя теж вирішила взяти участь у запливі

Також «Знай.иа " писав, що Хто кого? Чоловіки змагалися з акулами в лові риби на березі океану.