З'явилося відео ремонту відділення "Укрпошти". Будівля працює, попри те, що людям перебувати там небезпечно.

На телеграм-каналі чорний список з'явилося відео з місця роботи. Подію зняли у Харкові за адресою Тракторобудівників, 160.

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео

На відеозаписі показано, що від різання металу летять іскри, що вкрай небезпечно для клієнтів. При цьому будівля "Укрпошти" не була закрита на ремонт.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Інтернет-користувачі з обуренням відреагували на таку ситуацію.

Навіщо скасовувати, "Укрпошта" з радістю оплатить покупку нового одягу відвідувачам"; "І як завжди всі будуть лаятися між собою. Одні гнати на тих, інші на інших. Тільки ніхто не буде гнати на верхівку"; "Ремонт скасувати?
, - повідомляють вони.

Укрпошта, фото з Facebook
Укрпошта, фото з Facebook

Зазначимо, що неідеальна не тільки "Укрпошта", а й інші сервіси. В одному з відділень поштової служби доставки "Нова Пошта" в українській столиці дівчина потрапила в дуже незручну ситуацію. Виявилося, що при отриманні важливих документів вони виявилися намочені, з цвіллю і розмитими печатками.

Раніше повідомляли, "Нова пошта" пробила чергове дно доставки до дверей: "після інфаркту на п'ятий поверх...".

Як повідомляв Знай.uа, "Нова пошта" оголосила про нововведення: тепер це зможе зробити кожен українець.

Знай.uа писав, українець у відділенні "Укрпошти" став свідком комунальних баталій: пенсіонери на сходинках, спека і зламані комп'ютери.