Нещодавно стало відомо, що лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років спільного життя. Про це музикант повідомив у Facebook.

Варто зазначити, що Вакарчук вперше зачепив тему особистого життя в соцмережах, тому багато шанувальників очікували такого вчинку. Деякі пов'язують це з чутками про новий роман артиста.

У Telegram-каналі "Культурна пральня" з'явилася інформація про те, що Вакарчука бачили у Львові із загадковою жінкою. Джерела з оточення Вакарчука повідомили, що саме ця жінка стала причиною розриву Святослава і Лялі.

"Жінці близько 40 років, вони разом кілька місяців. Ляля розлучення переживає важко, і навіть потрапила в лікарню. А ось оточення музиканта говорить, що таким натхненним давно його не бачили", - йдеться в публікації каналу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Уточнюється, що співак не назвав причину, за якою вони з Фонарьовою розійшлися. Про їхній шлюб відомо вкрай мало. Пара познайомилася в 90-ті, коли Ляля була стилістом "Океан Ельзи". Разом вони виховували доньку Лялі від попереднього шлюбу – Діану.

скріншот

Нагадаємо, Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми".

Як повідомляв портал Знай.uа, Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася.

Також портал Знай.uа писав, як Святослав Вакарчук похвалився талановитою донькою після концерту.