У мережі розповіли про щасливий випадок, який стався з жителем Сполучених Штатів Америки.

Так, працівниця магазину змогла переконати чоловіка купити лотерейний квиток. Він прийшов додому і був шокований, коли виявив, що виграв 300 тисяч доларів (це понад 8 мільйонів гривень). Дивовижною історією поділилися в Telegram-каналі "Рими і патчі".

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

Американець вже збирався йти, коли касир запропонувала йому придбати квиток. Відомо, що виграш переможець планує витратити на сім'ю.

скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше ми писали про те, що щасливчик зірвав найбільший джекпот, але так його і не забрав: 330 мільйонів чекають.

Росіянин ще в грудні 2020 року виграв понад 330 мільйонів рублів (понад 120 млн гривень), але ще їх не забрав. Уточнюється, що учасник лотерей, організатором яких виступає Міністерство спорту РФ, може забрати свій виграш протягом 195 днів з дати публікації результатів відповідного тиражу.

Нагадаємо, чоловік виграв у лотерею 33 мільйони: "Тепер я Рокфеллер". В Україні виграли найбільший джекпот національної лотереї. Щасливчик забере додому 33 мільйони гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік виграв 1,5 мільйони і втратив квиток: "Я був у нестямі..."

Також портал Знай.uа писав, що парочка щасливчиків тричі зірвала джекпот у лотерею на сотні тисяч: до останнього не вірили в удачу. Переможці Big Lotto в основному зберігають свою особистість в таємниці до кінця, але Рон і Рубі вирішили відсвяткувати свою переможну серію.