Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Могилевська вперше показала, за що полюбила покійного Чапкіса

Нещодавно 45 - річна знаменитість виставила зворушливе архівне відео з українським хореографом і танцюристом, членом журі шоу "Танці з зірками" Григорієм Чапкісом-артист помер 13 червня на 92-му році життя. Так, зірка згадала, що їх з Григорієм Миколайовичем пов'язувало багато: він був викладачем Наталії в Академії мистецтв, партнером у школі танців, добрим другом.

Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik/
Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik/

Катерина Репяхова народила Віктору Павліку сина: відомі ім'я, зріст і вага малюка

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відомий український співак Віктор Павлік і його 27-річна дружина Катерина Репяхова стали батьками, про це виконавець заявив на своєму акаунті в Instagram. Віктор опублікував зворушливе спільне фото з коханою і новонародженим малюком з пологового будинку, проте обличчя дитини показувати не став.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Святослав Вакарчук пішов від дружини заради іншої жінки

Нещодавно стало відомо, що лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років спільного життя. Про це музикант повідомив у Facebook. Варто зазначити, що Вакарчук вперше торкнувся теми особистого життя в соцмережах, тому багато шанувальників не очікували такого вчинку. Дехто пов'язує це з чутками про новий роман артиста.

Вибух на хімзаводі, скріншот: Youtube
Вибух на хімзаводі, скріншот: Youtube

Потужний вибух на хімзаводі загрожує миру, спалахнуло все

У США штаті Іллінойс стався вибух на хімічному заводі мастильних матеріалів і технічних масел. Це призвело до масштабної пожежі на підприємстві. На даний момент сімдесят співробітників даного підприємства були евакуйовані, розташованого в селі Роктон. За словами начальника пожежної служби. Ситуація може призвести до екологічної катастрофи, тому було оголошено загрозу зараження.

супермаркет, скріншот з відео
супермаркет, скріншот з відео

Ціни на крупи в Україні злетіли вгору: на скільки подорожчали гречка, манка і пшоно

Стало відомо, що в Україні значно збільшилися ціни на крупи з січня по травень. Протягом півроку в Україні крупи подорожчали практично до чотирьох гривень (від 0.9 до 3.59 грн за кілограм). Найбільше подорожчання торкнулося гречки. Якщо раніше її ціна становила близько 37.43 гривень за кг, то зараз вартість піднялася до колосальних 41.02 грн за кілограм.