Популярна українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" а також любителька продемонструвати свої стрункі форми у всій красі Ірина Сопонару, продовжує активно радувати шанувальників. Цього разу гумористка прилягла на ліжко в одному бюстгальтері і одягла на своє обличчя "маску задоволення".

Ірина запросила всіх шанувальників гумору і студії "Квартал 95" в палац Жовтневий, де повинні були пройти зйомки нового випуску "Жіночого кварталу".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Сопонару в мережі Instagram.

Публікація Ірини Сопонару, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Сопонару, скріншот: Instagram

"Офіційно запрошую вас на Жіночий квартал, сьогодні о 19.00, Палац Жовтневий", — коротко анонсувала новий концерт артистка.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У свіжій публікації крім запрошення на концерт "Жіночого кварталу" можна побачити і Ірину Сопонару, яка прилягла на білосніжну постіль в нижній білизні, і взяла себе за голову, на яку вже звичний для фанатів колір Блонді.

Нещодавно Ірина перетворювалася на брюнетку, але це тільки для фото. Також можна помітити, що на руці артистки є червоний браслет, схожий на ті, які приносять захист й вдачу просто з Єрусалиму.

Ось, що пишуть фанати Ірині: "Ви прекрасна, ви найкраща, Іра ви найкраща людина", "Все зрозуміло. Таке ліжко в Жовтневому тільки в кабінеті у директора. Не питай звідки знаю.", "Супер! Мило!", "Сильно не розслабляйся", "Де таку красу можна знайти?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Олена Кравець з головною зіркою "Кварталу" переграла Роксолану - Туреччина, зустрічай.

Як повідомляв Знай.uа, Віра Кекелія зізналася, де хотіла б жити замість України: "Збираємо валізи, переїжджаємо!".

Знай.uа писав, Ірина Сопонару стиснула в обіймах Злату Огнєвіч, забувши про Олену Кравець: "Я тебе обожнюю!".