Відома українська артистка Ірина Сопонару, яка відома своєю участю в комедійному телешоу» Жіночий квартал", похвалилася сніском, на якому позує зі своєю подругою – популярною співачкою Златою Огневич.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Я і моя подруга @zlata.ognevich в хмарах, а точніше на ЖК @zhenskiykvartal_official і вас сердечно запрошують», - написала вона, публікуючи знімок, зроблений за лаштунками шоу. Швидше за все, мова йде про перший виїзний концерт проекту.

"Ірочка! Я тебе обожнююююю!!!", - поділилася емоціями Злата Огневич в коментарях під фотографією, на якій вони з Сопонару в обнімку роблять селфі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ірочка красуня", " Ірочка, можна автограф, коли побачимося?», - пишуть віддані фанати Сопонару, коментуючи її виступ.

Раніше неодноразово згадувалося, що близькою подругою Ірини Сопонару з "Жіночого кварталу" є зірка "95 кварталу" Олена Кравець. Зізнання у дружбі зі Златою Огнєвіч трохи стривожили фанатів Сопонару, які припустили, що між нею і Кравець могла пробігти "чорна кішка".

Нагадаємо, подружка Олени Кравець з " Кварталу 95" Ірина Сопонару перетворилася на ковбоя: "Шакіра по-українськи". Новий образ красуні підкорив українців, які вже встигли порівняти її із латиноамериканською співачкою Шакірою.

Як повідомляв " Знай.ua", подруга Ткача з кварталу Сопонару оголила гнучку спинку, не до жартів: "Горять дві іскорки...

Знай.ua писав, " Не впізнати...": Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" перетворилася на " Чорну даму"