В Україні хочуть ввести кримінальне покарання за використання підробних автомобільних номерів.
Відповідну петицію залишив Захаревич Володимир на сайті електронних петицій.
Так, стало відомо, що українець вимагає збільшити штраф за використання підробних автомобільних номерів. А у разі, коли цей номерний знак належить іншій особі впровадити покарання у вигляді позбавлення волі.

дороги, скріншот з відео
дороги, скріншот з відео

"Збільшити штраф за використання підробних автомобільних номерів до 100 неподаткових мінімумів. У випадку коли ці номери належать іншій особі, додаткове покарання у вигляді ув`язнення на термін від 3-х до 5-ти років з виплатою компенсацій постраждалій стороні", - сказано у тексті петиції.

Варто зазначити, що станом на 15 червня, 10:00 ця петиція набрала всього 16 голосів з 25000 необхідних. Для набрання необхідної кількості голосів залишилося 92 дні.

Нагадаємо, раніше економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім

Як повідомляє портал "Знай" копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Також "Знай" писав, що нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще