Популярна українська телеведуча і зірка популярної програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь досить активна в своєму Instagram.
Цього разу телеведуча подякувала всім, хто подивився новий випуск "Аферисти в сітях". При цьому вона вирішила на своїй сторінці більш ретельно розповісти про аферу з "Візочком на Olx". Олена-Крістіна Лебідь зазначила, що тут є два варіанти розвитку подій.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram

"Перший, Якщо ви покупець: відрізаний в скрині номер декларації (це ми Вам вчора показали 💪) 2) другий, якщо ви - продавець: казка про те, що купує у вас юр-особа, і для бухгалтерії треба, щоб ви підійшли до БАНКОМАТУ. Де вас в поспіху попросять щось натискати (так просить їх бухгалтерія нібито), а потім у вас списуються всі гроші з карти ☺ ️ розрахунок на те, що в обох випадках жертви, найчастіше - молоді матусі, затуркані, трохи розгублені і всі в турботах", - написала Олена-Крістіна Лебідь.


При цьому телеведуча зазначила, що замість візочка може бути й інший товар. Тому попросила своїх телеглядачів просто запам'ятати цю схему, щоб не попастися на гачок.

"В обох випадках наполягайте на своєму варіанті подій: до банкомату - не піду!🤪 Декларація - тільки після перевірки її номера на сайті Пошти✌️ Люблю, обіймаю ❤️ і потрапляйте тільки в любовні сітки ❤️❤️❤️", - підсумувала вона.

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь показала сімейну ідилію з Розенком.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, що таке " рука-обличчя".

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як ділить побут з коханим.