Дочка популярної російської акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна продовжує радувати шанувальників своїх і мами святковими кадрами. Відомо, що 25-річна модель і блогер Анна Заворотнюк у всю насолоджується шикарним і безтурботним життям.

На цей раз Анна відійшла від звичних філософських міркування з приводу сенсу життя і "прекрасному у всьому навколишньому", і вирішила дізнатися у шанувальників дещо цікаве.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Заворотнюк в мережі Instagram.

Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram
Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram

"Так подобається поєднання рожевого і зеленого. А у вас є улюблені поєднання кольорів?", - питає Анна.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram
Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: Instagram

Під свіжою публікацією віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію і ставити лайки. Також можна помітити на фото, що Анна Заворотнюк в ще доволі теплому луці - в штанях і сорочці позує, взявши в руки круасан і каву. Ось такий вийшов у моделі "паризький" лук.

Відомо, що про хворобу Заворотнюк повідомляли ще в серпні 2018 року. Видання StarHit, зокрема, повідомило, що у акторки виявили рак мозку. Тоді представник акторки Стас Христов в бесіді з журналістами спростував інформацію про наявність у неї онкологічного захворювання.

На початку жовтня того ж 2018 року рідні Анастасії Заворотнюк вперше офіційно підтвердили, що актриса проходить лікування, проте спростували чутки про те, що вона була в комі, впадала в стан втрати пам'яті, зміненої свідомості, паралічу або повної атрофії м'язів. У листопаді того ж року продюсер музичного гурту "Ласковый май" і друг Заворотнюк Андрій Разін повідомив про поліпшення стану здоров'я акторки.

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк запропонувала "заробити" на надприродних здібностях: "1 мільйон тому, хто...".

Як повідомляв Знай.uа, донька онкохворої Заворотнюк Анна відчуває себе мавпочкою через маму: "Моє життя - не цирк".

Знай.uа писав, донька онкохворої Заворотнюк Анна зізналася в "слабкості": без неї не може отримати задоволення.