Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією в соцмережі Instagram, як вона проводить свій вільний час.

Так, артистка розмістила в Insta Stories ролик, на якому видно як вона дивиться фільм у кінотеатрі "Круелла". Ярослава поцікавилася у підписників, хто з них дивився його і чи сподобалося їм.

скріншот з Insta Stories Slavia

Потім колишня дружина Дзідзьо похвалилася нарядом, який вона одягла на зустріч з "другом" – коротку чорну спідницю, жакет, світлу блузку і туфлі на високих підборах. Хтось явно знімає красуню на камеру телефону, тому можна припустити, що вона вже не вільна.

скріншот з Insta Stories Slavia

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

скріншот з Insta Stories Slavia

Нещодавно Ярослава зізналася, що намагалася зберегти сім'ю до останнього, але в останні роки вона була тінню Дзідзьо. Тепер співачка хоче займатися сольною кар'єрою. Варто зазначити, що дітей у пари немає.

Раніше ми писали про те, що Slavia перед розлученням з Дзідзьо наважилася на поцілунок з красенем: мокрий і слизький.

Нагадаємо, Дзідзьо перед розлученням зі Slavia вирішив "насолити" колишній у компанії відомих красунь: Горбунов підтримав "парубочий вечір".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia зізналася, з ким розважається після розлучення: "Множиш щастя на двох".

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо показав, що зробив з ним розлучення, мама не впізнає: "Вже сивий".