На минулих вихідних туристи, які відпочивають на Кінбурнській косі Миколаївської області, побачили маленького дельфіненка, який намагався викинутися на берег. Українці не пройшли повз і врятували дитинча.

дельфінятко, фото з Facebook
дельфінятко, фото з Facebook

Про це розповів фотограф Олександр Заклецький на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Порятунок дельфінятка Азовки. На Кінбурнській косі знайшли дельфінятка Азовки яке намагалося викинутися на берег. Після консультації з Павлом Гольдіним було вирішено перенести дельфінятко на морську сторону та випустити. Дельфіня пішло в море", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Жива, слава богу", "Браво!", "Гідний вчинок!!! Шана Вам!!!", "Вже три рази переглядаю, як це мило", - написали коментатори.

Раніше ми писали про те, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав молодій дружині Олександрі Кучеренко українські Мальдіви: блакитна вода і дельфіни.

Телеведучий зізнався, що він з дружною компанією відправився в невелику експедицію, відвідавши справжні українські Мальдіви – острів Джарилгач, в рамках шоу "Мандруй Україною".

Нагадаємо, Slavia перед розлученням з Дзідзьо наважилася на поцілунок з красенем: мокрий і слизький. Співачка вдалося поцілуватися з дельфіном.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Бердянську побачили дивну утилізацію водоростей – викидають назад у море.

Також портал Знай.uа писав, що пляжі Азовського моря завалені смердючими "айсбергами": чи будемо купатися в цьому році.