Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Як відомо, у вівторок, 15 червня, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко відсвяткували четверту річницю. Пара вирушила в Яремче, щоб там провести разом цю особливу дату.

На своїй сторінці в соцмережі 40-річна артистка опублікувала кумедний ролик, на якому вона з чоловіком сиділа на балконі готелю за маленьким столиком з квітами, фруктами і шампанським.

У кадрі Тоня намагалася потрапити черешнею до рота Арсена, і вийшло не з першої спроби. Мірзояна дуже розсмішило те, що дружина кинула черешню йому в обличчя.

"Мазіла" 🤣 Балкон готелю, знімає кума", - підписала ролик співачка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Весело у вас)))", "😅😅😅👍👍👍", - написали коментатори.

скріншот

Варто зазначити, що знаменитості зіграли весілля 15 червня 2017 року, і на заході були присутні 60 гостей. Медовий місяць вони провели разом у Таїланді.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко видала, як "запала" на одруженого Арсена Мірзояна: "10 років кохання".

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко разом вже 4 роки, пара показала приклад для наслідування: "Нам мало".

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.